Най-коментираната мацка напоследък, сексапилната плеймейтка Николета Лозанова категорично отрече, че се готви да минава под венчилото с гаджето си Жоро Славов, по-известен като Главата. “Съжалявам, че ще разочаровам много от колегите ви, които пишат тези клюки, но двамата дори не сме и помисляли за сватба. Някой го е измислил и просто го е написал. Вероятно му се ходи на чужда сватба. Ние се обичаме, но дори не сме говорили на тази тема. Имаше романтика по време на ваканцията ни в Гърция, но уверявам ви – диамантен пръстен и предложение за сватба не е имало”, казва тя в итнервю. Николета признава обче че ще е едно от танцуващите момичетата в Dancing stars 2. Остава да поканят Ники Михайлова “Не ме е канил Слави. Защо пък той? Ново двайсет! Навих се, защото обичам екшъна, приключенията, предизвикателствата и естествено – танците.

Не крия, че обожавам да танцувам, но винаги нещо не ми е достигало на дансинга”, казва Николета, издавайки, че не знае, че Дългия е продуцент. “Не е изключено тя да е поканена в конкурентното шоу VIP Dance на Нико Тупарев, но да не е разбрала или да не прави разлика между двете, защото преди да стане инцидента с него, Слави лично се обаждаше на на хората, които кани”, коментират радостно телевизионни муцуни. Николета този път коментира ласкаво бившето си гадже Ники Михайлов.

Ето какво казва тя с голяма доза самочувствие: “Ники е страхотен човек и му пожелавам от сърце да бъде щастлив и да намери истинската любов. За Александра няма какво да коментирам, защото не я познавам. Факт е че с мен е бил най-дълго време. Нещото, което е намирал в мен, не го е откривал у другите жени, за да се задържи повечко време с тях.”
Източник: vip-bg.info