Маги, голямата любов на Слави Трифонов, се кефеше на концерта му във Варна, част от националното турне No mercy.

В неделя вечер морската столица доказа верността си към шоумена и неговите хора. Сред най-страстните фенове на бенда и тартора му се оказа и красивата дама, която някога владееше сърцето на тв водещия. Маги беше в компанията на две приятелки само на метри от сцената, където Дългия се вихреше в продължение на три часа.

През цялото време тя пееше хитовете, а накрая не издържа и стана да танцува. Като че ли още веднъж доказваше чувствата си към артиста, неподвластни на годините и раздялата.

Бившата вокалистка на „Ку-ку бенд“ Деси Добрева пък беше довела мъжа си. Талантливата чаровница не спря нито за миг да приглася на бившия си шеф и да се кърши с балерините му. Близо до нея беше седнал Иван Кулеков, основен играч в отбора на сценаристите.

Над 20 000 фенове се събраха на стадион „Спартак“, за се дивят на грандиозния спектакъл с музика, хореография, светлина и фойерверки. След шеметното начало със сигнал от двама тръбачи с черно-червени мантии и берковската духова музика се появи Слави, целият в светлина. „Искам да се почувствате уникални“, извика към публиката той и изпълни първата си песен „Нека ме боли“.

„Варна, тук ли са най-готините женици?“, попита в типичния си стил и в екипа на Гацо Бацов актьорът Краси Радков. По-късно със скутери „Абрилия“ се появиха и героите от сериала „Къде е батко?“, пише „Стандарт“.

На фона на култовата мелодия от филма „Имало едно време на Запад“, изскочиха яхнали расови жребци, Слави и Миро. Те изпълниха песента „Не, Мария“. Но парчето, което взриви меломаните и на което е кръстено турнето, беше No mercy.

Особено рефренът „Време е да изхвърлим боклука“. За първи път по време на тура из цялата страна Слави и Годжи изпълниха любимото на целия народ парче „Тайсън кючек“ и демонстрираха мечешката стъпка – запазена марка на песента.

Дългия толкова изкефи публиката и тя него, че накара полицаи да вдигнат Гъмзата върху платформа, за да свири отвисоко. А след това нареди на операторите да обърнат камерите и да заснемат пощурелите варненци със светлини в ръцете. „Сега ще направя нещо, което мразя – ще си позволя да бъда емоционален“, каза Дългия и продължи: „Ако моята работа е религията ми, вие сте моят храм.“

След песента „Ти, Българийо“ Слави и компания бяха изкарани на бис и пяха до полунощ. Шоуменът облече черна тениска с надпис „Аз обичам Варна“. Знакът на турнето, обърнатият меч, ще се появява и в шоуто, съобщиха организаторите. Идеята за символа е на Мартин Макариев, режисьор на клипа „Не, Мария“, и момчетата от неговия екип, които са изработили целия графичен дизайн на обиколката.

В знака има готически елемент и се свързва с концепцията. Затова Трифонов се появява, носейки светлина като автентичен положителен герой. Новата визия на „Шоуто на Слави“ ще блесне през следващия сезон.
Източник: paparak.bg