Макар и изключително успешно, турнето „No Mercy“ е подвластно на фаталното число 13, призна в понеделник вечерта Слави Трифонов, след като тръгна на работа на 5-ия ден от претърпяната тежка операция, пише вестник „Труд“.

„Те, тамплиерите, неслучайно са имали проблеми с Филип Хубави точно на 13-и в петък. 13-о турне, какво да ти кажа, откъдето и да го броим“, заяви шоуменът по новините на Би Ти Ви.

„Денят, в който Слави Трифонов счупи тазобедрената си става, за него е емоционален и завършващ“, изчисли астроложката Светлана Тилкова-Алена. И добави:

„Успехът на турнето зависи не от поредния му номер, а от деня, в който е започнало. След като в такъв емоционален и завършващ ден е прекратила турнето, съдбата е дала знак на Слави чрез този сериозен, но лечим проблем, че това го предпазва от по-сериозен бъдещ проблем. Т.е. – нещо като предпазен бушон.

В деня на контузията Луната е била в Лъв. Затова операцията е минала леко и Слави бързо е изписан от болницата. Възстановяването ще е успешно и по-краткотрайно, отколкото ако Луната бе в Козирог или Водолей“, завърши астроложката на Би Ти Ви.

Близки от екипа на водещия издадоха вчера, че той не искал да зареже и всекидневните си физически упражнения и дори питал лекарите може ли да ходи на фитнес… Обещал да набляга само на раменния пояс. Засега отговорът бил „Не“, понеже тежестта върху торса рефлектира върху тазовите стави.

„Фрактурата е много лоша, имам три ей такива (показа около 15 см) много дълги пирони в костта си, плюс една игла, но пък контузията не изисква да легна“, намери хубавата страна на нещастната случка Слави. Той ще води с патерици първото си предаване за сезона на 7 септември.

„На този етап е рано да се каже кои ще са първите гости в шоуто, голяма част от екипа продължава да е в отпуск. А и ние държим на актуалността. Все още не се знае кой ще е звезда в началото на септември“, каза за „Труд“ пиарката на „Шоуто на Слави“ Боряна Бонева.
Източник: paparak.bg