Поп фолк певицата Емилия преживяла страхотен шок, след като припаднала в морето и само бързата реакция на спасителите я предпазили от удавяне. Причината за колапса на изпълнителката на „Пайнер“ била стриктна диета, на която се била подложила. Емилия се надявала по този начин да отслабне с поне 5 кг., съобщи kliuki.net.

Малко преди да замине за родното Черноморие Емилия се зарекла, че ще се върне по-слаба. Жестокият глад, на който се подложила обаче за малко не й коствал живота. Очевидци разказали, че докато влизала във водата, Емилия изведнъж се свлякла в морето. Спасителят веднага изтичал и измъкнал на брега изпадналата в безсъзнание певица.

След консултация с лекари Емилия разбрала, че в следствие на диетата й е паднало кръвното и захарта. Жизнените й показатели спаднали до критични граници, заради почти пълния глад, на който се подложила.

След инцидента Емилия признала, че в продължение на пет дни е изяла само три салати и два таратора. Заради шока, който е преживяла обаче, тя се е зарекла повече никога да не пази диети.
Източник: pikantno.eu