Докато 16-те кандидатки от финалния кастинг за нови адреналинки в „Господари на ефира“ вихрят луди танци за едната гола слава, тяхната предшественичка Ени Радулова печели луди пари като рекламно лице на PUMA в САЩ. Евгения, както е кръщелното име на първата тъмнокоса адреналинка, се подвизава и като топмодел в няколко щатски списания, а напоследък прави и шеметна кариера на Бродуей. “Пенсионираната Господарка” участва в няколко постановки на престижната сцена, след като завърши в Щатите престижната American Academy of Dramatic Art. Колежката й от първата двойка адреналинки Теодора Стоилова също се подвизава в Страната на неограничените възможности, но постиженията й са доста по-скромни. Според запознати блондинката Теди се опитала да отвори своя собствена школа за танци, но преди броени месеци я закрила поради финансов колапс.

Сега тя си изкарвала хляба с някое и друго участийце по нощните заведения в Америка. „Нищо чудно и да стане стриптийзьорка, та да печели по някой долар повече“, одумват я нейни софийски колежки.

Най-успешно от бившите адреналинки се „пенсионира“ русокосата бургазлийка Яна. Тя „пипна“ богаташки син с дизайнерски амбиции и му роди синче. Заместничката на Яна в „Господарите“ – Алекс, пък има свой собствен балет в София, и не може да се оплаче от липса на покани за участия по барове и в музикални клипове. Наскоро й предложили и роля в новия български филм „Мисия Лондон“, похвали се тя.
Източник: vip-bg.info