Слави Трифонов възстанови музикалната академия “Ку-ку бенд”, за да стартира новия си телевизионен проект “Стани чалга звезда”. „Няма не искам, няма недей“, както се пее в песента на класика. Дългия се връща към старата си любов-чалгата, а и май се кани да удари рекорден рейтинг с нейна помощ. Така ще гръмне и още един тлъст заек – ще продуцира бъдещите фолкпевци. Отсега е ясно, че интересът към начинанието ще е огромен. Коя девойка не мечтае да върти кючеци и да се къпе в слава, кой селски, че и градски ерген, не иска да е на мястото на Коцето и Азис. Наесен с песен при Слави ще се явят хиляди младежи, желащи да влеят свежа струя в пълноводния поток на фолка. Новата Преслава, новата Камелия и Анелия, новият Константин… Всъщност фолк-слънцето ще огрее не само радостни младежи. Баби и дядовци също могат да се пробват. Невръстни дечица – тоже.

Мечтите за слава са за всички. Годините не могат да спрат мераклиите да станат чалга-звезди. Няма никакви ограничения във възрастта. Може да сте на 2 години, може на 92, имате право да участвате, имате право да сте чалга звезда. Достатъчно е да изпратите автобиогрфията си, запис на неповторимото си изпълнение и актуална снимка на адрес София, пл. “България №1, Би Ти Би, за “Шоуто на Слави”.

А сега Слави се готви за турне. Ще вземе със себе си Ку-ку бенд, Берковската духова музика, Миро и Емануела… Общо 250 души ще тръгнат по пътищата на България с него. По традиция турнето започва от Враца на 1-ви август. Последният концерт е в Петрич в края на август.
Източник: vip-bg.info