Една от големите изненади на турнето на Слави е певицата Емануела. След като преди няколко дни тя претърпяла пътно-транспортно произшествие научила радостната новина. Въпреки, че все още е шокирана от инцидента, който е станал в Гърция тя е радостна от предстоящия ангажимент. Все още не знае какво точно ще прави на турнето, но очаква освен да пее, да влезе в ролята и на актриса. „Всичко предстои да се уточнява“ каза певицата пред радио „Сигнал+“.

Новата песен на певицата се казва „Духай“ и скоро трябва да излезе в ефира. На 6-ти юли тя ще снима клип на дуетното парче с Крум и до средата на месеца трябва да е готов.
В интервюто за радио „Сигнал+“ тя се издаде колко е разочарована от продуцента си Виктор Касъмов. След дълго увъртане тя сподели, че той е отказал помощ когато е катострофирала. Според нея вместо да и изпрати кола е пиел питие в столично заведение. По нейни думи Виктор е прецакал последния и хит. Емануела намекна, че има договор още 3 години и половина. Намекна още, че много я прецаквали с песни, албуми… Била дадена нейна песен на друг изпълнител. С две думи тя призна пред Емилия Стоянова, че може и да напусне фирмата, ако нещата продължат така.
Източник: svetsko.com