Четири години след последното си голямо шоу у нас, световноизвестния руски балет Тодес идва отново в България, по покана на компания DEGRIS. Трупата се завръща на българска сцена с новия си спектакъл “The Best Of 25”, представящ най-впечатляващите танци на балета през последните 25 години. Ценителите на танцовото изкуство ще имат възможността да се насладят на две последователни шоупрограми, първата от които в София – 28 Септември, зала 1, НДК и Варна – 29 Септември, Дворец на културата и спорта.

Билети за спектаклите могат да бъдат закупени от 29 юли на касите на НДК, ДКС Варна, на сайта на eventim.bg, в мрежата на Globul и супермаркети Пикадили. Цени от 20 – 50 лв.

Всеки притежател на билет за шоуто във Варна получава подарък – 10 % отстъпка при посещение на Orange Fitness в морската столица.

Прочутият балет Тодес на хореографката Алла Духова, с който са работили Майкъл Джексън, Марая Кери и Рики Мартин, отново ще представи две грандиозни продукции в София и Варна, съчетаващи модерни танци, акробатика, хип-хоп, джаз и брейк с оригинални костюми и спираща дъха феерия от звук и светлина.