Сценаристът Теньо Гогов хвърли повече светлина след трансфера си от екипа на Слави Трифонов в този на Росен Петров. „Няма никакви конспирации, Слави не превзема Би Ти Ви. Неговото шоу и това на Росен Петров са две съвсем различни продукции и слуховете, че Слави окупира ефира на телевизията не отговарят на истината”, твърди Гогов. Признанието той направи в предаването „Нарисувай се…” по Фен ТВ. Неговото гостуване със сигурност ще се запомни и с уменията му като художник. Неговата картина е вдъхновена от мита за пещерата на Платон.

Теньо Гогов ще предложи на зрителите музикален микс от български попфолк, а единственото изключние е Драгана Миркович и Даниел Джокич. Според него текстовете на сръбските песни имат по-голяма дълбочина и една от целите му като текстописец на български парчета е и у нас първичните послания да останат на по-заден план.

Разбира се, феновете ще видят и „Буболечка”, с която той дебютира на сцената. „Това парче ми отвори една нова врата, даде ми възможност да се развивам в още посока и времето ще покаже дали имам възможности”, казва Теньо Гогов.

В неделното издание на „Нарисувай се…”, отново от 13.00 часа, гост ще бъде първият Мюзик Айдъл Невена. Тя е типичен пример за това, че мечтите се сбъдват. Като малка тя много искала да пее със Слави и „Ку-ку бенд”. Първият опит се оказал неуспешен. Искала да участва в конкурса „Файв старс”, но регламентът не позволявал таланти под 18 години да се явят. „Това не ме отчая и когато бе обявен кастинга за Мюзик Айдъл бях една от първите, които се регистрираха. Заради силното ми желание пуснах още имейли за да се запиша и после от екипа ми направиха забележка, че им се наложило на няколко пъти да обработват данните ми”, разказва Невена. Мечтата й се осъществява след като печели музикалното шоу и записва дуета със Слави и Ку-Ку бенд – „Жестока”. Само преди няколко месеца още едно нейно желание стана факт. Тя записва песен с друг свой любимец – Мариус Мога от румънската сензация Моранди. Проектът им „Zoom”, в който участва и гръцкия рапър Ниво, вече е на челните места в музикалните класации.
Източник: erogance.eu