Певицата отмъкна рокерски мотор за снимките на видеоклипа

Талантливата изпълнителка от каталога на „Diapason Records” Славена засне клип на най-новото си парче „Царете на купона”.

Песента е по музика на Михалис Туразидис, аранжимент на Светослав Лобошки и текст на Дони Василева. Много весело и бързо парче, изключително подходящо за сезона на безкрайния купон и доброто настроение – лятото.

Във видеото към песента Славена сменя няколко много различни визии. Цветовете преминават от ефирното бяло до стилното и характерното за рока черно. Не напразно намесваме рока, защото в клипа красивата певица яхва мощен рокерски мотор.

По време на снимките на видеото в Приморско се вихри рокерски събор. Славена решила, че иска да опита от тръпката на високите скорости на две колела и убедила един от рокерите да й даде мотора си. Събрала се многобройна публика и снимките се превърнали в истински купон.

„Променихме малко първоначалния режисьорски замисъл с тези кадри, но клипът става по-ефектен и интересен. Много се радвам, че всички на рокерския събор бяха толкова весели и отзивчиви” – щастлива е Славена.

Режисьор на лентата е Ненчо Касъмов, оператор – Крум Първанов, за стайлинга се погрижи Данчо Христов, а за грима – Аделина.
Източник: erogance.eu