След като ЛиЛана и Биг Ша записаха общо парче със Snoop Dogg, научихме още една добра новина – ди джей Marti G е получил покана от Redman да се присъедини към турнето му през 2010 г.

Redman, DJ Dice, DJ Mathematics, Ready Rock, Street Life и мениджърите им Dennis и Seven, се появиха в столичния клуб „SOLO“ малко след 01.30 часа след концерта в зала Универсиада миналия вторник, като се избраха най-близкото сепаре до DJ пулта.

Зареден и подготвен с много плочи Hip-Hop, RnB и Oldschool Rap музика, DJ Marti G се погрижи както за настроението на ВИП гостите, така и за всички гости на клуба.

Градусите на купона се покачваха постепенно, след невероятните миксове на Marti G и умелото му редуване на парчета и стилове.

Кулминацията настъпи към 02.15 ч., когато под звуците на Fugees –“Fu Gee La-la”, Redman затанцува върху сепарето. Към сета на DJ Marti G се присъедини и DJ Dice, който не издържа да гледа безучастно въртящите се плочи и реши да пуска малко музика.

„Получих голямо удовлетворение, че Redman и компания избраха именно официалното афтър парти в клуба. Благодаря на персонала и собствениците, защото ми повярваха за това парти и аз не ги подведох, купона беше „размазващ”. Това което ми предстои е лятно турне в София, Слънчев Бряг – Dance Club ”Mania” и Поморие с ретро-диско и фънк музика от 70-те, 80-те и 90-те години. Предстоят и снимки на видео клипа към парчето с Устата – „Oldschool”, включено в неговият последен албум „Face To Face”, още два съвместни проекта – единият от които с DJ Stancho.

За финал ще споделя, че в кратък десетминутен разговoр с Redman в деня на отпътуването от София, той поиска да предоставя всички свои данни (професионален опит и биография) на него и мениджъра му и ми сподели, че през последните пет години не е срещал DJ, който да го накара да танцува и да се „кефи” на подредбата на музикалната селекция. С две думи – покани ме да се присъединя към екипът му на самостоятелното турне догодина като подгряващ DJ!”
Източник: actualno.com