Парис Хилтън отново е сама. Вместо да чуе сладостния звън на сватбените камбани, богата наследница на веригата хотели „Хилтън“ се раздели с бейзболиста Дъг Рейнхарт. Тяхната любов беше гореща и страстна, но се оказа и доста краткотрайна. 27-годишната светска лъвица и атлетичният спортист станаха двойка по Коледа, но само няколко месеца по-късно обявиха, че имат намерение да чуят Менделсон през лятото. Към днешна дата обаче връзката им е вече в миналото.

Според жълтата преса, двамата се разделили след препирня в нощен клуб в Холивуд във вторник вечерта. Вината била у Дъг, който бил засечен от половинката си да заглежда друга жена. Известната с разюзданото си поведение г-ца Хилтън не успяла да сдържи ревността си и му вдигнала лют скандал, след което бясна си тръгнала от заведението. Там обаче дебнели папараци, които уловили Парис да плаче неудържимо, клекнала на земята, докато в същото време неин приятел я утешавал.

Говорителят на Парис Хилтън потвърди пред американското списание „Пийпъл“, че това е краят на връзката й с Дъг Рейнхарт: „В отговор на въпроса дали те са се разделили – да, вярно е. Двамата вече не са заедно, но остават приятели и ви молят да зачитате правото им на личен живот“, обърна се той към журналистическата гилдия. Бившият професионален спортист до момента не е правил коментар.

Приятел на двойката разказа пред „Сън“, че още на следващия ден богатата наследница сменила ключалката на жилището си в Ел Ей и отрязала достъпа до него на изглеждащия отчаян бейзболист. Според него, Парис не би могла да бъде по-щастлива, защото сега тя осъзнала, че „Дъг е сваляча, за който всички я предупреждаваха, и че той е с нея само заради известността й.“
Източник: donbalon.eu