Както се казва „Случайни неща няма”. Като съвпадение, късмет или поличба може да се тълкива една случка, която се и повтори. Преди две години в ресторант „Лебеда” в Панчарево Ирен Онтева улови сватбения букет на Жени Калканджиева. Тази година, отново на сватба в същия ресторант булченския букет буквално се навря в ръцете и. Макар тя да беше застанала най-отзад и дори леко отдалечена от тълпата меркалийки за букета, той се озова пред краката й. Но не това е най-интересното. Приятелят и Давид първо купи от импровизирания тръг оригиналния жартиер, а втория който младоженецът хвърли, попадна в ръцете му. Така колекцията на двамата е: два букета от две сватби, два жартиера, от една. И това ако не е съдба…

КОЙ СЕ ОЖЕНИ?

Тази събота (6. 6. 9г) голяма сватба вдигнаха главната редакторка на списание ELLE Мария Георгиева и Ясен Савов – криейтив директор на „Атика Медиа”. След три годипшна любов двамата събраха приятели и близки да отпразнуват узаконяването на връзката си. По стара традиция кумата купува роклята, но вслучая тя я уши. Цвети (кумата) заедно с колежката си Силвия са собственички на модна къща ZEBRA. Те и екипа им седмици наред са приготвяли уникалната рокля на Мария (30 метра плат, над 500 рози…), която цяла вечер събираше погледите на присъстващите и пораждаше редица положителни коментари.

На сватбеното тържество един от гостите празнуваше и своя рожден ден. Съпругът на бившата репортерка на “Елит” Дона Петкова Николо Коцев се лиши от личния си празник заради този на Ясен и Мария. Николо е известен музикант по света, у нас – по-малко, а на меломаните им е познат, защото работи с Робин Гиб.
Източник: svetsko.com