16-годишната Саманта е най-харесваната фолк-изпълнителка сред учениците. Това сочи проучване в 350 училища в цялата страна. Миналата седмица децата между 8 и 17 годишна възраст получили листовки със запитване коя им е любимата изпълнителка от лекия жанр. Саманта преборила конкуренцията и се оказала най-желана сред колежките си. 24628 ученици или 33,5% са дали гласа си за нея. Повечето от тях с по едно-две изречения споделят и защо я харесват. Сред признанията им се открояват следните: “харесваме я, защото е девствена”, “има много хубави очи и излъчване”, “по-естествена е от всички останали”, “има страхотен глас” и още, и още.

В анкетната карта присъстват и утвърдени имена като Преслава, Глория, Емилия, Теодора, Анелия, Галена, Алисия, Ивена, Емануела, Джина Стоева, Софи Маринова и др.

Учениците припознават обаче Саманта за една от тях, не само заради възрастта й, а и защото все още е невинно момиче, именно така преподавателите си обясняват високия й процент.

Преслава, която е на 2-ро място е събрала с 3% по-малко, следват я Галена и Софи Маринова, на последните места са Теодора и Ивена.

“Благодарна съм на учениците, че са гласували за мен, това е голямо признание. Въпреки че досега имам само две песни, явно много ме харесват. За да им се отблагодаря от есента ще направя безплатни концерти в училищата, където съм събрала най-висок процент” – обеща синеокото изкушение.

В момента тя подготвя два нови хита с клиповете към тях, които ще бъдат факт до края на май.
Източник: erogance.eu