Ранди Гербер, собственик на шикозен клуб и съпруг на супермодела Синди Кроуфорд, беше обвинен в сексуален тормоз. Две бивши сервитьорки заведоха дело срещу него с мотива, че са загубили работата си, след като са отхвърлили предложенията за секс на шефа си.
Фенове на “Стар трек” гледат филма, облечени като героите

Проучване показа, че 10 процента от запалените фенове на “Стар трек” планират да се появят на прожекциите на филма, облечени като героите от продукцията. Най-новата лента от космическата сага тръгва по екраните в САЩ тази седмица.

Роман Полански няма да се върне в САЩ

Адвокатите на Роман Полански заявиха в съда, че филмовият режисьор не възнамерява да се завръща в САЩ, за да обжалва лично присъдата си от 1978 година за това че е правил секс с 13-годишна. Ако стъпи на американска земя, той веднага ще бъде арестуван. Носителят на “Оскар” напусна САЩ и избяга във Франция, за да избегне затвора.

In Memoriam: Почина kомикът Дом Делуис

Дом Делуис, популярният комедиен актьор, почина на 75-годишна възраст в болница в Лос Анджелис. Актьорът игра заедно с Бърт Рейнолдс в култовите филми “Smokey and the Bandit” и “The Cannonball Run”.
Източник: ekipnews.com