Холивудският секссимвол Скарлет Йохансон (Scarlett Jоhansson) ще трябва да почака още известно време, преди да представи пред публика режисьорския си дебют.

В последните няколко месеца красавицата работеше върху екранизацията на новелата „New York, I Love You“, но в крайна сметка продуцентите на лентата окончателно отказаха да пуснат филма в настоящия му вид.

Според Емануел Бейнбах (Emmanuel Benbihy), Скарлет не е спазила общата концепция на творбата и тя има нужда да бъде отново преработена.


„Това не е история за междуличностни отношения. Безспорно, това,което тя е направила, е убедителен, интригуващ и нетрадиционен, нопросто не се вписва в подхода на нашия колектив“, коментира коментира пред „Page Six“ Бейнбах.

„След монтажа и изрязването на тези кадри, се оказа, че филмът няма достатъчно материал, за да бъде завършен в този си вид“, завърши продуцентът. Той така и не уточни дали Скарлет Йохансон ще получи шанс да работи и върху преработката на лентата или тя ще бъде поверена на друг режисьор.
Източник: avtora.com