Слушателите на БГ Радио избраха Криста да бъде сред претендентите за най-успешен дебют на българската музикална сцена през 2008

Младата певица получи своята първа номинация по време на събитието, организирано от БГ Радио, за обявяване на претендентите за тазгодишните награди на медията. Слушателският вот отреди заслужено място на Криста в номинациите за най-успешен дебют за изминалата 2008 година. Развълнувана изпълнителката сподели: „Много се радвам за тази първа своя номинация и съм изключително щастлива, че слушателите на БГ Радио харесват моята музика. Тази номинация означава много за мен и съм благодарна на подкрепата на БГ Радио и на лейбъла Стерео стая, които повярваха в мен и ми дадоха възможност да се развивам!”. Бляскавата церемония за Годишните награди на БГ Радио ще се проведе на 31 май в зала 1 на НДК, където ще станат ясни и победителите в отделните категории.

Междувременно, Криста работи по финализирането на своя втори сингъл от предстоящия й албум. Снимките към видеото на песента ще се състоят в рамките на месец май. От екипа на лейбъла издадоха, че младата певица ще изненада зрителите с нов стайлинг и звучене. Изненадите не спират дотук – във видеото ще участва и композиторът Мага, който се завръща ударно на музикалната сцена. ”За мен е чест да работя с композиторa, създал някои от най-големите хитове в модерната българска музика. Заедно с музикалния ми продуцент B.O.Y.A.N. направиха наистина страхотно парче”, сподели с радост Криста.