Палавият варненски травестит, който от скоро се подвизава и в столица има широко присъствие в интернет мрежата. Най-популярна обаче се оказа страницата на купонджийката в социалната мрежа Facebook.

На страницата си във Facebook скандалният травестит обяви, че ще заведе две хилядният си добавен приятел на вечеря, не е ясно кой от желаещите да станат приятели с варненката ще бъде късметлия или късметлийка. Освен това Парини не е споделила къде и кога ще се състои вечерята.

– Не правя това с цел да трупам бройка приятели. Продиктувано е от многото желаещи да си говорят и комуникират с мен, всеки ми задава различни въпроси, изказва впечатленията си, разбира се получавам различни препоръки и съвети, каза Елза.

За около два месеца присъствие в нашумялата социална мержа най-известния мъж в рокля натрупа над 1890 приятели, членува в над 50 групи, сама създаде и администрира групата на ID CLUB и „Приятели на Тайланд в България“. Успех разбира се е факта, че посланика на Тайланд в България н.п. Виктор Меламед също се присъедини към тази група и дори поздрави създателката за идеята.

От няколко дни Елза е спряла да одобрява покани за приятелство за да не изчакват желаещите последният момент.

„В края на седмицата ще одобря всички поред и така ще стане ясно кой е номер 2 000. Искам да бъде интересно и нестандартно, но какво точно ше бъде, ще разберете на финала.” поясни русата скандалджийка.
Източник: erogance.eu