Виктория смая хорските погледи с екстравагантна Шапка

Нежната половинка на звездата на Милан Дейвид Бекъм – Виктория, определено е една от най-стилните дами в световния шоубизнес, но явно и на нея й се случва да прави грешки с някоя друга част от облеклото си.

На летището в Лос Анджелийс Пош Спайс прикова хорското внимание с шапката си, която сякаш беше взела назаем от някой шофьор на лимузина.
Вики беше съчетала „шармантната“ шапка с черно кожено яке с подплънки от осемдесетте години, прилепнали дънки и обичайните високи токове.

Футболната половинка беше засечена на летището в Ел Ей на връщане от Милано, където се видяла със съпруга си Дейвид Бекъм, временно преотстъпен на тима от „Сан Сиро“. Говори се, че двамата искат да се преместят в Милано, след като през последните две години бяха в Лос Анджелис.

Анонимен източник информира Daily Mail: ,,Виктория тръгна още в петък преди рождения ден на Дейвид, за да огледа къщи по време на пътуването си. В началото не й се искаше да се местят в Милано, но постепенно се запали по идеята. Бекъм се е сприятелил с Джордж Клууни, който живее близо до езерото Комо и семейство Бекъм изглежда си е намерило нов кръг от приятели в италианския град.“
Източник: donbalon.eu