Тази събота в студиото на “Горещо“ ще е наистина горещо, въпреки че гостенката е известна като Ледената кралица Асдис Ран. Горещата дама ще сподели пред Венета Райкова, че няма намерение да напуска България. Дори напротив!

Асдис Ран признава, че заради големите мащаби на икономическата криза в Исландия, нейни познати и приятели планират да дойдат в България и в следващите няколко месеца й предстои да посреща много гости.

Дори няколко нейни приятелки са й поръчали да им търси заможни българи за съпрузи. Асдис разказва, че се е запознала със съпруга си Гардар Гунлаугсон благодарение на модния си бизнес – първо го поканила да стане модел в агенцията й, а след това – да я придружи на едно новогодишно парти, а с течение на времето огромното увлечение помежду им прераства в солидна и здрава връзка, и брак.

При пристигането си в България Асдис Ран имала желание да подпише договор с българска модна агенция, но се оказва, че нито една не може да й осигури желаните от нея ангажименти и хонорари. „Моят хонорар е от шест до десет хиляди евро на ден!“ – споделя Ледената кралица.

Според нея, българският моден пазар е много по-голям и с по-големите възможности за изява и работа, но е много „по-мръсен“ и е изравнен с бизнеса с компаньонки.

Поради тази причина тя не желае фирмата й да работи на българския пазар, но споделя, че с удоволствие би поканила в агенцията си Валери Божинов и Димитър Бербатов, след като приключат с кариерата на футболисти. „Аз нямам никакъв интерес да се снимам гола, освен ако не ми платят добри пари!“ – заявява световно известният модел и признава, че действително е поискала 30 000 евро, за да се снима в известно мъжко списание в България.
Източник: pikantno.eu