По холивудски етикет – с лъскав хеликоптер, лимузина и червен килим и много орхидеи, откриха комплекса за забавления „Мултиплейс“ и част от веригата Гранд де лукс в Слънчев бряг, съобщава ПРоФайл. С частен полет специално за откриването Анелия и водещата Симона Първанова от Планета тв пристигнаха по възможно най-нестандартния начин. Очарователните дами прелетяха разстоянието от София до курортния комплекс за 45 минути с чисто нов черен хеликоптер от лимитирана серия на „LZ“, за да уважат събитието на месеца. Това е първото откриване на част от комплекс „Мултиплейс“ – хитовия „Гранд де лукс“ и ретро клуб „Денс 21″. Столичните журналисти пристигнаха пък с луксозна 10 метрова бяла лимузина от Дарлукс.За да се забавляват тук дойдоха цял отбор от красавици – Ралица Тодорова – Мисис България Свят и Галина Недялкова – Мисис България Галакси в компанията на Анелия Раленкова и Душко Петров.
По червения килим преминаха още Мис България Юлия Юревич, човекът глас представил ни на полуфинала на Евровизия Краси Аврамов, топмоделът Александър Беседин, светският бонбон Зейнеб от „На кафе“, новата светска двойка Цветелина Янева и Мистър България Лъчезар Иванов, моделите на Маринела моделс , дизайнерката от Woman Monro Милена Цончева, Киро Скалата и неговият екип от Фитнес мания, фитнес шампионът Антон Големанов, Нели Пандилова от Огледала-БТВ , най-успешният PR Наско Лазаров-собственик на агенция за публични комуникации „ПРофайл“ и много други бяха само част от бляскавото откриване на комплекс Мултиплейс.Във ВИП-зоната се откроиха братя Диневи, Петър Петров – собственик на „Bulgarian properties group“, Евелин Георгиев и чаровната му съпруга Ева – домакини на култовия Мултиплейс, Юлита Хинкова – генерален мениджър на „Гранд де лукс“ и „Мултиплейс“.Със специално ефектно осветление прожекторите бяха насочени към главните действащи лица на светското събитие. С изискана грация и много финес Анелия и Симона преминаха през цветна феерия от миниатюрни градински рози сътворени от бутик за цветя „Здравец“. Всяка дама получи комплимент от „Гранд де Лукс“ и „Профайл“ над 800 гривни от капризно-цветни орхидеи. Анелия отново не изневери на черното, впечатли с футуристичен тоалет от три части и завладя мъжката половина.

С приветствие от сцената попътен вятър на второто заведение от веригата „Гранд де Лукс“ пожела завърналият се от Лас Вегас фитнес спец Кирил Вълчев – Скалата. Типично в негов стил, Скалата обсипа със суперлативи Симона на стилното гранд парти и цяла вечер не сваляше очи от сексапилната топводеща. Светските журналисти непрестанно следяха с обективи всяко едно движение и детайл от ефектния тоалет „пеперуда“ – дело на дизайнерката Гери Петрова.След официалната част от откриването на Мултиплейс , старт на купона даде Анелия с песента си „Единствен ти“ и продължи с хитовете си „Обичай ме“, „Продължавам“ и „Погледни ме в очите“. Знаейки за страстта на водещата на караоке маратоните във веригата заведения „Гранд де Лукс“ Симона, нейната приятелка Анелия спонтанно покани русокосата красавица на сцената. Двете очарования на „Планета“ закриха вечерта с много артистично дуетно изпълнение на най-новия хит на певицата „Не ме принуждавай“ и така принудиха всички да не откъснат поглед от сцената нито за миг. Анелия окуражи Симона и обяви, че е крайно време ТВ водещата да влезе в ново амплоа и на изпълнител.
Източник: vip-bg.info