Под мотото “дините срещу мигача” ще премине тихата битка между Андреа и дуета на Преслава и Коцето

Задава се война на поп-фолк световете…Три от топ имената в чалга гилдията се изправят едно срещу друго в телевизионния ефир. След като стана чсно, че гаджето на Кубрат Пулев – Андреа, е новото рекламно лице на мастика “Пещерска”, вече е ясно и кои са нейните преки конкуренти.

Това са Преслава и Константин.
Най-обичаните фолк изпълнители са готови да разкрият своята голяма тайна. Преслава и Константин ще бъдат новите рекламни лица на конкурентната “Карнобатска” мастика. За целта двамата вече изпипват последните детайли по първия им съвместен дует, пише svetsko.com.

Именно той ще даде начало на рекламната кампания на продукта.

Медийни експерти коментират, че този тандем буквално ще взриви аудиторията, а хонорарите на звездите се пазят в строга тайна.

Първият дует на Преслава и Константин все още няма конкретно заглавие, но ако се следва традицията, той би трябвало да бъде озаглавен “Предай се на желанието 3”.

Две години поред Преслава се “предава’’ на анасоновата напитка, но тази си има и своето мъжко подкрепление. Засега все още не е решено дали в рекламния спот на продукта ще присъстват добре познатите герои от миналата година – Павел Попандов и Деян Христов.
Източник: donbalon.eu