Едва на 22 години, талантливата Анастасия Приходко стана популярна в Русия далеч преди да участва в квалификациите за Евровизия 2009. През 2007 г. тя стана победител в руския телевизионен проект „Стар Академи – 7”. През месец март 2009 г. Анастасия спечели квалификационния кръг на Евровизия 2009 и ще представи Русия с песента си „Мамо”, която изпълнява на руски и украински език. Гласът на Анастасия, изключително въздействащ и уникален, съчетан с историята за момиче, което разказва на своята майка за нещастната си любов, няма как да не трогне зрителите от Европа.

Дни преди старта на най-големия европейски конкурс за популярна музика Евровизия 2009, публиката от цял свят може да се информира 24 часа в денонощието за най-любопитните моменти от подготовката на шоуто. Анастасия Приходко, участничката на Евровизия 2009, която ще представи Русия, създаде своя личен блог.

В блога си Анастасия редовно ще публикува своите впечатления, снимки и видео за най-интересните моменти от музикалния конкурс, който ще се проведе в руската столица Москва. Почитателите на Анастасия и всички, които искат да научат повече за организацията на Евровизия 2009, ще станат свидетели на това как участниците се подготвят, как протичат техните репетиции и ще са първите, които ще научават всички новини около най-популярното шоу в Европа. На своя сайт Анастасия ще разкрие и тайната на успеха си и как минават последните й дни преди старта на състезанието. Досега никой от участниците в изданията на Евровизия не е правил подобно нещо.

От 12 до 16 май 2009 г. цяла Европа ще следи с нетърпение пред телевизионните екрани конкурса Евровизия 2009, който ще се проведе на сцената на московската зала Olympic Sports Center. Полуфиналите на музикалното състезание ще се проведат на 12 и 14 май, а финалът и изборът на победител ще бъдат наблюдавани от милиони зрители на 16 май.
Източник: erogance.eu