В се състоя промоцията на дуетния сингъл на Графа и Акага – „Disco party“. Организаторите от Монте Мюзик се бяха постарали да осигурят цветни перуки и магически очила, за всички желаещи да се присъединят към купона, а те въобще не бяха малко. Забелязахме Галя (Екс Каризма), Дичо, Свилен от Остава, младата певица на Монте Мюзик Боряна Бонева-Буба, бийтбоксера Red One, Искрен Пецов, които бурно аплодираха премиерата на изключително модерното и стилно видео на Графа и Акага.

Освен представянето на видеоклипа, Акага и Графа бяха подготвили още един подарък, който да направи вечерта на гостите незабравима. С много настроение и заредени с положителна енергия изпълниха някои от най-големите си хитове, като черешката на тортата беше лайфа на „Disco Party“. Впоследствие музикантите се сляха с гостите и дълго време приемаха поздравления за страхотния проект и хубавото видео към него. Режисьорът на клипа Васко Стефанов също беше гост на промоцията и сам обясняваше как се е стигнало до идеята за клипа. В основата на видеото са огромни мултимедийни стени, осигурени като подарък от фирма Пикселиста. Естествено, освен мултимедийния декор и ефекти, за да се получи клипа е било необходимо участието в него на Графа и Акага, облечени в диско стил от дизайнерката Антония Попова.

Сингълът „Disco party“ e включен в бестовите албуми на Графа и Акага и ще бъде представен на открито за първи път на 9 -май в концерта по повод „9 май – Ден на Европа“.
Източник: erogance.eu