Успоредно с излизането на новия й албум “Неизлечимо влюбена”, Джина Стоева засне и видеоклип към парчето “Засрами се”. Звученето е дискотечно и модерно, затова и в лентата ще видим много динамика и танци.

Изпълнителката на “Ара мюзик” отново работи с топ режисьора Николай Нанков. За място на снимките той се спира на каменна кариера в гр. Сливница. Най-интересното хрумване е част от сцените да бъдат заснети върху покривите на два автобуса, като Джина танцува върху единия, а партньорките й от балет Newеx на друг успореден.

“Танцът върху автобусите беше труден, защото таваните са леко заоблени и трудно се пазеше равновесие, особено като следвахме и изработената хореография. Тотално екстремно стана, след като неочаквано заваля дъжд, който чакахме да спре около 3 часа. Но след това пък трябваше да имаме търпение да изсъхнат таваните на автобусите, защото иначе рискувахме да паднем от тях. А каскадьори не бяхме осигурили”, разказва Джина. “Аз лично доста се поизмъчих и да танцувам с каубойските ботуши на камъните, но съм доволна от крайния резултат.”, допълни тя.

За стайлинга се погрижи Теди Велинова, като визията на певицата е в унисон с пролетното настроение: дрехи в свежи и ярки цветове.

Гримьорът Бони отново показа уменията си по боди арт, като пресъздаде върху лицето на гласовитата Джина рисунката, която виждаме и на обложката на албума й “Неизлечимо влюбена”.

Специално участие в снимките взе и състезателят от Сървайвър 2 и настоящ фитнес инструктор на Джина – Финдо. Освен че тренира тялото й, познанството му с Джина прерастнало в приятелство и затова той откликнал на предизвикателството да се снима. А ролята му бе на страстен съблазнител, която той изигра убедително.