Виктория Бекъм е уморена от хотели, пък било то и луксозни, така че сега е устремила погледа си към Castello Sforzesco в Милано.

Вестник „Република“ съобщи, че тя почти е успяла да убеди съпруга си да се заселят постоянно в Италия, като се има предвид, че и на двамата им харесва на Апенините. Освен всичко друго, Виктория е твърдо решена да лансира собствена модна линия DVB в Милано.

Според медиите Виктория е останала поразена от чара на готическия Castello Sforzesco и е готова на всичко, за да осъществи мечтата си да живее в средновековния замък.

Като алтернатива звездната двойка може да се засели на цял един етаж от хотела на Армани, който се строи в момента на Via Manzoni в Милано.

И други световни звезди са под властта на чара на италианските замъци. Сред тях са от Стинг и Никълъс Кейдж до Том Круз. От известно време насам Том иска да се сдобие с Castello Odescalchi, до Рим, в който се ожени с Кейти Холмс.

(ProntoSofia.com организира частни визити до замъка в Брачано, до Рим – подробности в рубриката „Куфар“)

Според медиите Виктория и Дейвид Бекъм при престоя си в Милано отсядат в суперлуксозния хотел Four Seasons, срещу 8000 евро на нощ.
Източник: prontosofia.com