Поп фолк певицата Вероника вече официално е част от Diapason Records. След кратки преговори с продуцента Ненчо Касъмов талантливата изпълнителка се присъедини към доказалата се музикална компания.

Първият им съвместен проект е новия клип на Вероника „Лош навик”, който от днес ще се завърти в ефира на Фен ТВ.

Песента е по музика на Бракуляс Панайотис и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е дело на самата Вероника.

Видеоверсията на „Лош навик” е впечатляваща, тъй като за първи път снимките на видеоклип в поп фолка се осъществяват с камера „RED”, която се използва в киното.

„Лош навик” е сниман на две много интересни дестинации в Пловдив – „Балабановата къща“ – най-големият и известен музей в Стария град и в Античния театър, с любезното съдействие на Община Пловдив.

Режисьор на видеото е Тенчо Янчев, оператор – Румен Атанасов, гримът е дело на Джули, а прическите – на Стайко. Стайлингът за видеото е осигурен от Теди Велинова и модна къща “Romantica Fashion”.

„Много от моите почитатели ме питат кога ще видят новия ми клип. Сега е моментът да отговоря – утре, по Фен ТВ. Доволна съм от начина, по който се развива кариерата ми и съм убедена, че присъединяването ми към музикалната компания Diapason Records е крачка напред” – щастлива е Вероника.
Източник: erogance.eu