Актрисата Джордана Брустър (Jordana Brewster), позната от участието си в хитовата поредица „Бързи и яростни“, захвърли дрехите в еротична сесия за списание Maxim. 29-годишната брюнетка се снима за първи път в толкова провокативни кадри.

В интервюто Джордана споделя, че е „била изключително напрегната по време на снимките, но крайният резултат си е заслужавал“. Красавицата разкрива и една от мечтите си – да изиграе момичето на Джеймс Бонд в някой от следващите епизоди на сагата за агент 007.

Джордана Брустър има 13 роли зад гърба си от началото на своята кариера през 1995 г. Дебютира в сапунената тв опера „Всички мои деца“, а първата й изява на голям екран бе в трилъра „Факултетът“, в който си партнира с Джош Хартнет, Илайджа Ууд и Салма Хайек.

Актрисата доби световна популярност с изявата си в хита „Бързи и яростни“ от 2001 г., в който изпълнява ролята на Миа Торето. След като не взе участие в следващите две продължения, през 2009 г. красавицата се завърна триумфално в четвъртата част от поредицата.
Източник: avtora.com