Най-старото ирландско уиски Bushmills прави възможно един от основателите на трип-хоп музиката – Tricky да изнесе своето музикално шоу в Борисовата градина в рамките на Парк Лайв Фест. След незабравимия концерт на ексцентричната Roisin Murphy в София, по случай 400-годишнината на ирландското уиски, Bushmills и независимият лейбъл Cotton Records продължават съвместната си работа. Те ще зарадват ценителите на качествената музика с култовия Tricky, на първия по рода си тридневен музикален фестивал на открито в София – Park Live Fest.

Българските фенове ще могат да видят и чуят Adrian Thaws или по-добре известен на музикалните ценители като Tricky в пълния му блясък, след като миналата година излезе последния му албум „Knowle West Boy. В него той за пореден път доказва класа, създавайки неповторимата мрачна, дълбока и задушевна атмсфера, но с изключително интелигентна музика. Песните му включват уникални гост вокалисти от Ямайка, Мароко, Исландия и Обединеното Кралство, пеещи от рок и реге до поп и психаделия, наситена с неподправена сурова енергия и провокативни текстове.

С подкрепата си на Парк Лаиф Фест и чрез концерта на Tricky, 400-годишното ирландско уиски налага новата си платформа ”Bushmills Brothers”, създавайки възможност на всички хора да излязат в парка след работа в топлите летни вечери заедно със своите най-близки приятели да се насладят за първи път на открито в София на фестивалния дух и атмосфера или казано на кратко: “На моментите, в които приятелите се превръщат в братя!”
Източник: erogance.eu