Третият подред благотворителен Руски Бал, организиран от светския лъв Евгени Минчев се състоя в Кралската зала на Шератон София хотел Балкан. Сумата събраната по времето на бала ще бъде използвана за стипендии на млади таланти, творящи на руски език. Средствата, събрани от предишните два бяха в полза на АПОЗ – Асоциацията бореща се с рака на гърдата и за нуждите на 11 членното семейство Хамзе. А част от сумата, събрана по време на Втория Руски бал пък бе предадена за лечението на Ана-Мария Юркова в Москва.

Бала започна с изискан welcome dnink във фоайето на хотел Шератон, където всички гости бяха посрещнати от домакина с шампанско в ръка. Там те бяха прилежно представени на множеството журналисти, дошли да отразят светското събитие. След това всички бяха поканени да се настанят в Кралската зала. Сред гостите имаше изключително много VIP персони дошли с половинките си облечени с елегантни тоалети, подходящи за случая. Светослава Тадаръкова бе предпочела българското и бе облечена с изключително елегантноа рокля с пролетни мотиви на дизайнерката Жана Жекова. Мисис Вселена Елеонора Манчева, Мисис България – Галина Николова, Милена Шаркова и Ралица Тодорова и Мис България Росица Иванова бяха с тоалети на My Lady от Bridal Fashion. Тук бяха и Ивана Скендерова, Анелия Раленкова, Кралицата на Красотата 2009 Стела Йосифова, Лили Червенякова, Петя Стаевска от Богдан мебел, д-р Ангел Енчев, бижутера Валентин Михайлов, Орлин Алексиев – собственик на най-луксозния шоурум за екзотични автомобили у нас „А2“, Кирови, баща и син, собственика на верига клубове „Паша“ Мирослав Райков и много други.

Домакина на Третия Руски Бал Евгени Минчев както всяка година, така и сега връчи отличия на номинираните от него светски личности за постижения през изминалата година. За „Светски репортер на годината“ бе отличена Ирина Асиова. За най-проспериращо списание награда бе дадена на списание ОК!, а за „Госпожа благотоворителност“ награда получи Лили Червенякова. За „Бизнесмен – дебют“ награда получи Росен Георгиев, а за „Бизнесмен на годината“ бе определен Валентин Михайлов. „Бизнесдама на годината“ пък стана Силвия Митева от Idea Buildings. Сред гостите имаше и рожденник – арх. Весела Мирянава, която заедно със съпруга си Пламен бяха на Диамантената маса.

По време на бала бе разиграна томбола сред гостите, които получиха скъпи подаръци от спонсорите. Гостите бяха забавлявани от трио Грамофон с руски романси и Валентина Громико, която малко ядоса Евгени Минчев в началото защото не бе подготвена, но за сметка на това тя накара всички да станат и да танцуват на песните й. Устата и Софи Маринова бяха специалните гости на вечерта.
Източник: erogance.eu