Детето на Ивайла е 1000% от Вълка. Упълномощена съм от Дарина Павлова да заявя, че Бакалова никога не е била заплаха за брака й с Илия Павлов, каза за БЛИЦ ясновидката.

Ясновидката Теодора Стефанова се обади на БЛИЦ от Италия, за да опровергае интервюто на майка си Калина Трендафилова, публикувано в днешния брой на в.”ШОУ”. Теди бе на път от Милано за Рим, където ще гостува на своята приятелка Дарина Павлова.

Калина Трендафилова току-що излязла от болница, била на силни болкоуспокояващи и вероятно не е преценила добре думите си, смята дъщеря й. Теодора не била обсъждала с нея за престоя си в Къщата, нито пък споделяла нещо за съквартирантите и въпросите им. “Никога не съм казвала на Ивайла Бакалова, че детето й е от Илия Павлов. То е 1000 процента на Румен Гайтански Вълка, не виждате ли, че му е одрало кожата”, каза разгневена Теодора. Тя не познавала Бакалова преди да влезе в Къщата.

Ивайла сама отишла да й каже колко е благодарна на Дарина Павлова за всичко, което е направила за нея и колко много й дължи. “Дарина е гледала записа в Youtube, тя гледаше всичко заради мен, и ми каза, че много се е трогнала от признанието”, каза Теодора. Ивайла й задала два въпроса, написани на листче, за да не чуе Биг брадър.

Единият бил за работата й, а другият – за човек от работата. Дарина Павлова не искала публичност, но упълномощила Теодора да сподели от нейно име с медиите някои неща. Първото е, че Ивайла Бакалова никога не е била заплаха за брака й с Илия Павлов. Двете били и си оставали приятелки, пиели си кафето в Рим. С Аня Пенчева били близки, но не и приятелки. Вероятно е чела стари жълти вестници, за да говори такива неща, смятала Дарина Павлова.

В Къщата Аня се обърна към Теодора с въпроса защо говори с Ивайла Бакалова след като знае какво е причинила тя на Дарина и че почти е провалила брака й. “Ще кажа всичко това от името на Дарина в лайва на VIP Brother, където ще ме включат в сряда”, обяви Теодора пред БЛИЦ. Тя опроверга и прогнозите на майка си за Софи и Дачо.

Според Теди двамата ще имат дете, след десетина години ще преживеят сериозна криза в отношенията, но може и да я преодолеят. “Ники Кънчев никога не ми е гостувал в Рим, продължи с опроверженията Теодора. Бяха ми на гости за една седмица “господарите на ефира” Зуека и Рачков – прекрасни хора”, каза тя.
Източник: pikantno.eu