Десетки популярни личности от българския културен и политически елит, уважиха дългоочакваната премиера на автобиографичната книга на Лили Иванова. Представянето на „Лили Иванова – Истината“ се състоя в присъствието на самата певица, както и на редактора на четивото Мартин Карбовски.

„Някой от вас знае ли всъщност кога съм родена и на колко съм години?! Това е проблемът днес, но няма да ви кажа. Нека всеки да си избере по една година, една дата, една възраст, пък аз няма да се разсърдя“, каза шегувито Лили Иванова в началото на събитието в столичния хотел Radisson.

Премиерата на книгата се превърна в концерт, като от импровизираната сцена Лили Иванова изпълни едни от най-популярните композиции в своята дългогодишна музикална кариера, както и няколко нови песни. Прозвучаха хитове като „Чуждо щастие“, „Оставете ме, много ви моля“, „Панаири“, „Ти дойде“, „Какво си ти“, „Ти сън ли си“ и др.

„Често казват: ‘Тя до кога ще пее?! Да спре да пее, за да даде път на младите!’ И аз искам да отвърна – винаги ще дам път на този, който е талантлив, и който може“, каза още Лили Иванова в една от паузите между песните.

Певицата логично отдели внимание и на основната причина за самото събитие. Иванова разкри защо е избрала точно журналистът Мартин Карбовски да се заеме с редакцията на автобиографичната книга.
Източник: avtora.com