След като Ивайла Бакалова се срещна с незрящи деца, тя изпадна в откровения за личния си живот. Миската отново се отпусна пред гост-съквартирантката Диана Любенова и й разказа за личните си тревоги. Ивайла й довери, че преди време не е осъзнавала, че има хора с проблеми. Докато е била с бившия си мъж Румен Гайтански, Брадърката се е чувствала като принцеса.

„Получавах всичко на говото. Бях повърхностна и не виждах житейските страдания”, призна Ивайла. Тя издаде също, че е била 2 – 3 години в депресия. За период от девет месеца хубавицата е загубила баща си и баба си, а племенникът й се е самоубил, разказва „Блясък“.
Ивайла Бакалова разказа на Диана Любенова и за личния си живот с Румен Гайтански. Миската не искала да има деца. Тази идея не й минавала даже през главата, но любимият й силно го желаел. Когато Ивайла разбрала, че е бременна искала да махне детето. А ден преди да роди изпаднала в предродилна депресия. Но сега признава, че най-голямата радост в живота й е дъщеря й Рая.

След лайв, в който водещият на VIP Brother Ники Кънчев подхвана въпроса за отношенията между Ивайла и близначката й, Божидара се върна в Къщата със сълзи на очи. Дизайнерката разказа на сестра си, че е разбрала за думите на Ивайла, според която блондинката стои в сянката й. На това миската реагира с думите: „Трябваше да кажеш, че и да си ми в сянката, пак си щастлива.” Диана Любенова ги посъветва да останат сами и да поговорят, но Божидара категорично отказа и излезе от стаята.
Източник: vip-bg.info