Фолк звездата на Сънни Мюзик – Нел и приятелят й Ангел ще се вречат във вярност един на друг. Екзотичната брюнетка, която очаква първата си рожба, и любимия й са решили да узаконят връзката си с подпис в гражданското и с тържество за роднини и приятели. Сватбата ще бъде в ресторант в Ботевград.
„Бебето не е планувано – разказва Нел и споделя, че нито за миг двамата с Ангел не са поколебали дали да го задържат. Изпълнителката и половинката й Ангел са заедно от година.
За купона и настроението на сватбеното тържество на Нел и Ангел ще се погрижат колегите й Ерик, Джорджан, Илиян, Мира, Лияна и Устата, заедно с оркестър „Кристали”.
Нел ще бъде в традиционната бяла рокля, а кумове на двойката ще бъдат техни роднини. Младоженците ще се придвижват с бял Хамър. Това удоволствие е подарък от приятел.
След сватбата, певицата, известна като откритие на Христо Стоичков, ще пее в Сарагоса /Испания/, където с Ангел ще изкарат и един мини меден месец. Заредена от емоции, изпълнителката на „Не крий сълзите” и продуцентите й от „Сънни мюзик” пуснаха поредната хитова песен – „С вързани очи”, чиято промоция беше на наградите на Фен Тв.
Източник: erogance.eu