Бащата на Илия Павлов Павел Найденов нападна Аня Пенчева, като заяви, че тя е най-голямата гад. Коментарът е по повод скандала във „ВИП Брадър“ между нея и Ивайла Бакалова.

„Аня Пенчева е най-голямата гад. Тя е обиколила цялото Политбюро, всичките му членове. Гледала е от кого каква полза може да извлече…“, казва Найденов пред столичен вестник. Според него Тодор Живков й е първият мъж, а после дошъл ред на другите. Бащата на Илия Павлов твърди, че именно от Политбюро започнали да й дават първите роли, въпреки че може да е имало и по-способни актриси. Бащата коментира и ясновидката Теодора, която според него била много грозна, като той смята че тя не е особено популярна у нас.

Найденов изобщо не вярва тя да е имала нещо по-така с Берлускони, защото около него имало красиви жени, а тя била квачка. „Как може да допуснете, че Берлускони ще легне с нея“, пита бащата.

Експертът дава добра оценка на Ивайла Бакалова, която определя като хубава и секси. Според него тя била по-готина от Аня, защото актрисата била вече изтърбушена. Той се запознал с Ивайла чрез Дарина Павлова, с която не всеки можело да бъде близък. Бащата не вярва Ивайла да е била любовница на сина му. „Чак пък любовница. Сигурно са си лягали 3-4 пъти.

Илийчо не ми е казвал“, категоричен е таткото. Родителят признава, че не са коментирали жени.
Източник: pikantno.eu