Топ изпълнителката на “Ара мюзик” – Алисия, засне клип към последната си песен “Имаме ли връзка”. За видеореализацията тя се довери на хитовия сръбски режисьор Деан Миличевич.
Снимките бяха реализирани в най-луксозния петзвезден хотел в зимния македонски курорт – Маврово. Вярна на мотото си да се променя непрекъснато и да поднася изненади на феновете си, в “Имаме ли връзка” виждаме Алисия с различна визия. В лентата сексапилната певица влиза в ролята на отблъсната от любимия си жена.

За съжаление по време на снимките се случил и неприятен инцидент. За да влезе в амплоато на разгневената от студенината на половинката си жена, Алисия се наложило да бъде агресивна и ядосана към него. В такъв момент и в сцена на близост, когато певицата максимално се вживяла в ролята си, с една от масивните си гривни тя ударила силно веждата на мъжа, неин екранен любовник. Това сцепило веждата му и се наложило да бъде зашит в най-близката болница.
“Много съжалявам за случилото се, но естествено стана случайно. Когато снимам клип, аз се старая и се вживявам докрай и това понякога е опасно, както се вижда”, сподели Алисия.
Може би хубавото е, че почти всички общи сцени били заснети и болезнената случка не отложила снимките.

Видеоклипът на “Имаме ли връзка” може да гледате ексклузивно по Фен ТВ. След като за клипа към баладата си “Скрий се” Алисия взе приза за “Най-добър клип за 2008г.”, сега амбициозната дама дава заявка да нова награда.