Победителят в първия сезон на Big Brother Здравко Василев демонстрира, че почти няма реалити формат, в който да участва и да не печели. Гларусът от Приморско грабна и голямата награда в първото специално издание на „Страх“, в което участваха известни личности.

Той се пребори с конкуренцията на световния шампион по гимнастика Йордан Йовчев, фронтменът на D2 Дидо и дамите – поп звездата Ани Лозанова, колежката й и тв водеща Ася от бившия дует L.A и Николета Йорданова, позната от предаването „Ясновидци“.

По време на трите изпитания участниците трябваше да покажат сръчност, прокарвайки железен лост около метална конструкция, без да я докосват, да изядат най-много ягоди, зарити в ковчег с пясък до шията и обкръжени от рояк мухи и да балансират на предния капак на автомобил на 54 м. височина.

Въпреки че демонстрира доста „страх“ и не особено здрави нерви, в крайна сметка Здравко успя да се справи и с трите изпитания, като на финала победи Дидо от D2.

Така той спечели наградата от 15 хил. лева, като това е третият път, в който той или член на неговото семейство успяват да грабнат парична сума след Big Brother 1 и Vip Brother 2.
Източник: avtora.com