Ицо е по- мъж от всичките

Една от най скандалните VIP двойки у нас-ексбрадърката Зара и бизнесмена Христо Сираков бе засечена в култовото бургаско заведение „Буржоа” Повече от два часа влюбените бяха център на внимание от останалите посетители. Заради задявките и злобните подмятания на група млади гъзарчета можеше да се стигне и до скандал и дори бой, но от персонала потушиха страстите навреме, а Зара и Сираков се изнесоха от заведението с луксозна лимузина. Бизнесменът, известен с многобройните си връзки с млади момичета бе облечен стилно, но неглиже. За сметка на това Зара блестеше в нов електриков костюм, който както разбрахме бил купен от Милано. Там красавицата била преди десетина дни на шопинг, уреден от заможното и гадже.

По нейни думи Сираков се изръсил с няколко хилядарки в покупки, но казал, че го прави от сърце, защото е истински влюбен, пише бургаското издание Солено морско. Ето още подробности:В заведението, което стана известно с факта, че в менюто си предлага кафе Kopi Luwak богаташът се бе отпуснал на едно от огромните кожени канапета, а Зара се губеше в габаритите на огромно кресло. На няколко пъти обаче хубавелката, на която уголеменият бюст се набиваше в очи приседна в скута на доста по-възрастната си половинка и това даде повод за задявки от съседните маси.
„Хей, маце, остави го тоя дъртак и ела при нас, провикна се младо конте, което явно бе мангизлия, предвид богато отрупаната му с питиета маса /цените в Буржоа не са за средностатистически българин/. Хайде, ела да те видим колко си отворена и подобни заподхвърляха и други ергенаши. Изненадата дойде, когато Зара се изпъчи насред заведението и на всеослушание каза, че Сираков може да е възрастен, но е по истински мъж от всичките мъжкари в заведението, и освен тръпка й носи и комфортен живот. Това вбеси няколко от момчетата и играта загрубя, но всичко се размина по мирному.

Засега за „Солено” остава неизвестна само бройката на посетителите, пробвали Kopi Luwak.
Както писахме преди няколко броя, това кафе се прави по много натурален и същевременно уникален начин. Остров Ява се обитава от азиатската палмова цибетка – вид мангуста. Любимата й храна са плодовете на кафеното дърво. Тя яде плодовете на дивото кафено дърво, обелките се преработват в стомаха и, а зърното остава цяло. Te не могат да бъдат смлени от организма и излизат цели в изпражненията. Местното население събира така обработените зърна, предава ги на производителите. От там следват процесите измиване, подсушаване и печене… Чудно защо тогава кафето, получено от тях, се продава на много по-висока цена, макар усилията за добива му да са сравнително минимални в сравнение с традиционния метод. Отговорът е ясен. Годишно в света от него се произвеждат едва между 240 и 270 кг.
Буржоа пък е единственото у нас заведение, което го предлага в менюто си
По интересен факт обаче е, че собствениците на заведението са единствените у нас, които разполагат и предлагат над 90 вида селекции на шотландско уиски, което си заслужава да се опита.
Хубавите неща все пак са за ценители и цените в случая са без значение.
Източник: vip-bg.info