Софи Маринова и любимият й Дачо бяха първите, които прекрачиха прага на Къщата на VIP Brother. Третият сезон на предаването, който е изцяло благотворителен, вече започна. Още в първите минути от престоя си в Къщата Софи стана автор на култовата фраза, че съквартирантите добре ще си „живучкат” през следващите два месеца, докато върви шоуто.

18 ще са съквартирантите във VIP Brother 3, засега в Къщата влязоха само 13. Там са вече Гала, Део, Ицо Хазарта, Милко Калайджиев, Аня Пенчева с дъщеря си Петя, Ивайла Бакалова със сестра си Божидара, медицинската сестра Кристияна Вълчева. Голямата сензация, според екипа на шоуто, е участието в него на внука на Тодор Живков – Тодор Славков.

Именно около него се заформи първият скандал в риалитито. Емил Кошлуков отказа да влезе в Къщата, след като чу внукът на Тато да казва, че единственото нещо, което би искал да промени в живота си, е идването на демокрацията у нас. Самият Кошлуков е бил жертва на комунистическия режим, от 1985 до 1989 година той е бил в затвора в Стара Загора заради разказани от него вицове. Ето защо лидерът на „Новото време” се ядоса на Тодор Славков. Двамата проведоха откровен разговор, след който Кошлуков реши, че все пак ще влезе в шоуто. Той обаче остана изненадан от думите на внука на Тодор Живков, че наистина би искал онзи режим да се върне.

През следващите осем седмици виповете ще събират пари за благородни каузи, които също са осем на брой и са предимно социални. Накрая на шоуто сумата ще бъде разпределена по равно между фондациите, които застават зад инициативите. Средствата съквартирантите ще набират, като напускат Къщата веднъж в седмицата. Това ще се случва в събота.

Днес се очаква да влезат още петима души, сред тях олимпийската шампионка Мария Гроздева, рапарът Устата, футболистът от „Локомотив” (София) Саша Антунович.

Освен основните 18 съквартиранти във VIP Brother 3 ще има и гост звезди. Всяка сряда по един човек ще влиза в Къщата и ще стои там точно седем дни.

Този сезон на VIP Brother 3 на основния водещ Ники Кънчев ще помагат Мария Игнатова и Димитър Рачков. Фолкпевицата Камелия пък ще води токшоуто „Голямата уста”, което ще се излъчва три пъти в седмицата.
Източник: dariknews.bg