Like A Ship In The Deepest Ocean ще носи много лятно настроение

След големия успех на първия им сингъл Fire Will Burn Us, който се задържа близо 2 месеца под номер едно в класацията ММ Топ 20, сега хитовият проект EDIT замисля нова свежа изненада за меломаните. Весела Маринчева и Васил Иванов влязоха в студио, за да запишат втория си сингъл от предстоящия албум на EDIT Safe Mode. Песента носи лиричното заглавие Like A Ship In The Deepest Ocean и разказва за една красива лятна любов.
Тесктът към парчето е дело на вокалистката Веси, която признава, че е вложила много от своите лични преживявания в него – като емоция и заряд. „Харесах веднага песента, защото носи много лятно настроение, но същевременно с това – и малко тъга. За мен Like A Ship In The Deepest Ocean е абсолютно изживявана песен и за това и я чувствам много близка и моя. В нея се разказва за едно горещо и страстно лято, за една красива любов и за преплитането на чувствата. Границата между върховното щастие и тъгата, когато си влюбен, е много тънка. Опитали сме се да пресъздадем именно това в Like A Ship In The Deepest Ocean.”
Музиката и аранжиментът на парчето са резултат от добрата стиковка между Васко и Веси, които работят заедно по всяка стъпка от създаването на песента.
„Отново се опитахме да направим различна и атрактивна песен. – обяснява Васко. – Песен, която няма да ви омръзне на второто слушане, а ще ви кара да танцувате и да се забавлявате в ритъма на лятото всеки път, щом я чуете.”
Източник: erogance.eu