Иван и Андрей погват барабанист на „Сленг“

Ежедневен побой на главата е причината участничката в Мюзик айдъл 3 Виктория Димитрова да изгуби зрението си. Талантливото момиче от малка се занимава с музика. На 16 г. печели конкурс „Хит минус едно“ с авторска песен. Тежкият й живот започва през 2004 година, когато майка й умира от рак. Тогава се сприятелява с насилника си, който вчера беше разкрит от Иван И Андрей. Това е музикантът Димитър Симеонов.

Димитър Симеонов е на свобода, изкарал се е шизофреник. Бил е барабанист на група Сленг и P. I. F. Самата Виктория сподели, че в началото на връзката им нищо не е подсказвало за издевателствата, които е понесла в последствие. Побоите започнали, когато тя забременява извънматочно и е трябвало да бъде оперирана. Три дни след операцията започват побоят и психическият тормоз. Като причина насилникът изтъквал, че мъж лекар я е оперирал. Побоите стават ежедневни, с особена жестокост. Започва да й забранява да учи, защото имало момчета. Ограничава я да се вижда с когото и да било. От ежедневните побои Виктория получава отлепване на ретината и на двете очи. Насилникът Димитър не я води на лекар, а напротив осем месеца е била заключена в тъмна стая без телевизор и телефон. По-късно я води при родителите му и там я затваря в тъмна стая. Един ден обаче Виктория успява пипнешком да достигне до телефон и се обажда на баща й да я прибере. Момичето вече е напълно сляпо, тежащо 37 кг. В заключението на лекарите е записано: При прегледа и от медицинската документация на Виктория Димитрова Димитрова се установи: „Отлепване на ретината на двете очи… кръвонасядания на двете бедра… Тези увреждания се дължат на действието на твърди тъпи предмети…По информация на в. “Стандарт” от 27 ноември 2008 година барабанистът Димитър Симеонов е избран за рекламно лице на американската компания за поръчкови барабани C&C Custom Drums California. Поради здравословни причини и престой в болница, губи ценно време и дава повод на злите езици да говорят, че с кариерата му е свършено. В момента Димитър Симеонов работи по проект на новата си банда Time line, заедно с английски и американски музикант, пише тогава вестникът.

Водещите на Мюзик айдъл Иван и Андрей публично обявиха, че “започват да се занимават с него”. Те обявиха кампания срещу домашното насилие. Вчера първият от малките концерти бе изпълнен от невероятни изпълнения, но както повеляват правилата на формата един трябваше да напусне. В последната по зрителска подкрепа тройка попаднаха Пламен, Веселина и Драго. След драматични последни секунди Драгомир напусна с думите: Нямам какво да кажа!
Източник: vip-bg.info