U2 се пребориха с конкуренцията на Лейди ГаГа, Кели Кларксън и Ани Ленъкс и останаха начело на европейската класация за албуми за трета поредна седмица, съобщи Контактмюзик.

С новия си албум „No Line on the Horizon“ ирландската група не дава възможност на Лейди ГаГа да заеме челна позиция. Нейният дебютен диск само се придвижи с едно място нагоре до номер две.

Нови в класацията за алубми тази седмица са „All I Ever Wanted“ на Кели Кларксън и „The Annie Lennox Collection“ на Ани Ленъкс. Те заеха съответно трето и четвърто място. „Продижи“ слязоха от второ на пето място с „Invaders Must Die“.

Лейди ГаГа продължава да води в европейската класация за сингли с „Poker Face“. На второ място от четвърто се изкачи рапърът ФлоРида с „Right Round“. Дуетът на Джеймс Морисън с Нели Фуртадо „Broken Strings“ остава на трето място. Песента „My Life Wоuld Suck without you“ на Кели Кларксън от второ слезе на четвърто място. „The Boy Does Nothing“ на биртанската звезда Алиша се изкачи с 50 места в класацията и зае пета позиция.
Източник: actualno.com