Хитовият изпълнител на „Diapason Records” направи промоция на албумът „Тони Стораро 2009”.

„Още преди издаването на албума бях сигурен, че трябва да направя подобаваща промоция. Беше въпрос на време тя да бъде организирана. Това е единадесетият албум, който издавам в кариерата си на поп фолк изпълнител и освен това е най-скъпият ми музикален проект до момента. Надявам се всяка една от песните да бъде забелязана от почитателите на поп фолк музиката” – сподели Тони Стораро.

Албумът „Тони Стораро 2009” бе издаден в края на миналата година и със сигурност даде заявка за най-добър албум в поп фолк жанра. Скоро след появата му няколко от песните в него се наложиха като безспорни хитове: „200 жени”, „Седем пъти”, „Джакпот” и „Уникат”. Други като „Фалшиви сълзи”, „Свят от суета”, „Дяволе”, „Тая, моята” все още набират скорост. Забележителни са баладите „Последен шанс”, „Получовек” и „Мъжко признание”.

Тони Стораро поднесе на своите гости едно невероятно шоу с много хубава музика и пеене на живо.

Оркестър от 15 инструменталисти съпровождаше Човека-глас. Той започна с виртуозно изпълнение на баладите „Получовек” и „Мъжко признание”. Последва това, което всички очакваха, а именно хитовете: „200 жени”, „Седем пъти”, „Джакпот” и разбира се – тотално разбиващото парче „Уникат”.

Специални гост-изпълнители на промоцията бяха Ставрос Ливикос и Йоргос Ясемис, които поздравиха своя български колега с изпълнения на техните най-популярни песни. По-късно Тони Стораро покани всеки от тях на сцената, за да изпълнят заедно вечни гръцки хитове.

Единствената жена, която озари сцената с изпълненията си, беше зашеметяващата Теодора. Тя за първи път представи най-новата си песен „Клюката позната”, която изключително се хареса на всички гости. Отново за първи път, всички присъстващи чуха ремикса на „Поиска всичко”. Синеоката красавица и Тони Стораро изпълниха дуета си „Престъпление”, след което Човекът-глас беше готов да продължи невероятния купон. Последваха невероятните парчета „Фалшиви сълзи”, „Свят от суета”, „Тая, моята” и отново хитът на албума – „Уникат”.

Тони Стораро благодари на своя продуцент Ненчо Касъмов, на музикалния продуцент на „Диапазон Рекърдс” Дали Иванова и на всички, които са работили по единадесетия албум в неговата кариера на певец. Той не пропусна да благодари и на своето семейство, както и на всички приятели, без които „той не би могъл да стане това, което е”.

След края на официалната част много от колегите на Тони Стораро не се сдържаха и грабнаха микрофона, за да го поздравят със своите песни, като всеки от тях изразяваше своята обич към певец No 1 не само в България, но на целия Балкански полуостров.

Наред с всички изненади и ВИП-гости на промоцията на Тони Стораро, Теодора зарадва присъстващите с две нови парчета.

Примата на „Диапазон рекърдс” беше единствената изпълнителка от музикалната компания, официален гост-изпълнител на купона. Теодора се появи на сцената в зашеметяваща златиста рокля, за да отправи своя музикален поздрав към Тони Стораро. Синеоката изпълнителка изпя две напълно нови парчета – за радост на всички присъстващи.

Първата песен носи заглавието „Клюката позната”. Тя е по текст на Теньо Гогов и аранжимент на Даниел Ганев. Второто парче е ремикса на „Поиска всичко”. Любопитен факт е, че ремиксът е дело на известния гръцки композитор и аранжор DJ Естетон.

Естествено, последва и живото изпълнение на дуетната песен на Теодора и Тони Стораро – „Престъпление”.
Източник: erogance.eu