Тина Търнър изнесе грандиозен спектакъл в американски стил пред публика в Пари-Берси, което изобилстваше от пиротехника, кунг-фу и танцьорки и акробати, облечени в стила на „Лудия Макс“ от 1985г.

Тина Търнър гостува в две поредни вечери в Париж, в рамките на световното си турне, което е първо от 2000г. насам, съобщи АФП. Около 10-15 000 зрители аплодираха американската звезда.

В първата част на шоуто си тя се появи в костюма, който носеше във филма „Лудия Макс“, в който си партнираше с Мел Гибсън и изпя „We dont need another hero“, докато на огромен екран се прожектираха откъси от лентата. През втората част на концерта Тина Търнър ни припомни друг филмов герой – Джеймс Бонд.

Той се би на сцената с двама нинджи, докато самата Тина изпълни незабравимото парче „Golden Eye“, което стана емблематично за филмите за Агент 007.

Въпреки дългото си мълчание, певицата не е загубила нито силния си дрезгав и завладяващ глас, нито визията си и макар да е леко понаедряла, все пак не изглежда на 69г. Качена на високи токове, облечена в костюм със щраусови пера, показващ щедро краката й, тя отново се показа пълна с енергия и заряд.
Източник: actualno.com