Шакира силно желае да създаде семейство заедно с годеника си Антонио де ла Руа, независимо от това , че двамата не възнамеряват да минат под венчило в близко бъдеще.

„В интерес на истината не съм консервативна. Ние живеем заедно все едно сме женени и не чувстваме необходимост да узаконим връзката си, най-малкото пък заради папараците и списанията.

Защо да се опитваме да залепим нещо което не се е счупило? За сметка на това обаче искам да имам деца“, казва Шакира. Вярна на себе си 32-годишната красавица, която е сгодена от 2001 г. и носи пръстен на средния пръст обяснява: „Това е годежният ми пръстен, но ми е голям и затова го нося на средния пръст. Наистина нямам време за да го поправя“.

Певицата обяснява още, че Антонио и помага да е здраво стъпила на земята. „От години вече присъствам в медиите и не познавам друг начин на живот. Живеела съм само така.

Семейството и приятелите ми помагат да намеря истинското. А Антонио е един много спокоен мъж. Когато започвам да губя представа за реалността, той ми припомня коя съм и ми помага отново да стъпя на краката си“, разказва Шакира.
Източник: news24.bg