Сашка Васева е сериозно притеснена от многобройните зарази, предавани по полов път. „Векът ни е много опасен – с една болест ще си зачерня семейството“, притеснява се дупнишката Мадона, която заедно със семейството си.

Венета Райкова гостува за втори път в семейното имение на Сашка Васева в Ресилово като част от специалния проект на „Горещо“ – „Майките“.

Секс

След почти десет години семеен живот Сашка държи да знае за мераците на съпруга си да спи с друга жена. „Важно е той да ми каже в очите, че има такова намерение, защото не знаеш тази друга какъв богат репертоар от мъже има. На базата на тяхното удоволствие, аз ще бъда заразена с нещо. Как ще се предпази? На езика си може ли да сложи предпазно средство?“, вайка се Васева. Въпреки притесненията й обаче тя редовно радва мъжа си в леглото. Дори когато са в процес на развод и живеят разделени, двамата не престават да са интимни. Тогава Сашка забременява за втори път – в „разгара на купона“, както самата тя казва. Когато съобщава новината на Христо той не успява да се зарадва истински, защото току-що е загубил леля си. По-късно обаче той се осъзнава и иска да й направи подарък – нова „S“ класа. Сашка обаче отказва, защото вкусът му не й допада – тя харесва розов цвят, а пък Христо се спрял на сив.

Деца

По време на втората си бременност изпълнителката на „Левовете в марки“ не се свърта много на едно място и започва да пътува, като дори се качва на кораб. Когато за първи път забременява Васева е „гледана“, а синът й Христо-Никола се ражда без проблеми. Сашка си признава, че към двете си деца е коренно различен тип майка. „Към него съм като орлица – просто не му давам да диша, никаква свобода – постоянно е до мен. А при Христина-Елена вече се доверявам и на друго възпитание. Оставям я и на баща й – предимно той я къпе… Аз просто губя контрол без него“, разкрива блондинката.

Скандали

След раждането на дъщеричката им Христина-Елена животът в семейството на Сашка и Христо се променя към добро. Преди около две години обаче семейните скандали между Сашка Васева и мъжа й Христо са обществено достояние, а разделената двойка дори не се притеснява да води драматичните си войни и в медиите.
Източник: deltanews.bg