Студентката Рая не успя да оплете трайно футболиста на Спартак Варна

Намеренията на Стойко Сакалиев да се яви за втори път през живота си в гражданското удариха на камък. Нападателят на Спартак Варна е развалил годежа си с любимата си Райя след 3-годишна изпепеляваща любов, разбра Нощен Труд.

Бургазлията се сгоди с Райя в края на 2007 г. Новината дойде като шок за всички, които го познават, тъй като след развода си с първата си жена Жулвена Стойко се бе зарекъл:

“Повече никакъв брак до края на живота ми!”

“Да, с Райя наистина сме разделени. Не го крия. Нямам желание да обсъждам причините. Важното е, че продължавам да изпитвам уважение към нея и към родителите й.”, кратко коментира Сакалиев пред НТ.

Според близки до футболиста дългите раздели са една от причините любовта им да отлети. От началото на сезона Стойко е във Варна, а пък Райя студентства в Правец.

“Те бяха като огъня и водата. Стойко е темпераментен, трудно стои на едно място, кръвта му кипи. Тя пък предпочита спокойния живот, домашния уют”, разказват те.

Семейството на Райя е българо-сирийско, има две сестри – Жоржет и Ясмин. Баща м върти проспериращ бизнес с автомобили в София. Връзката им започна във фитнес край румънското посолство, където Саката се възстановяваше след контузия в коляното.
Източник: donbalon.eu