Новият видео клип на ДесиСлава ще се завърти ексклузивно в ефира на MAD TV. Премиерата ще е своеобразен подарък от екипа на телевизията към звездата, която ще отпразнува рождения си ден на същата дата.

Екранизацията е към новия хит на изпълнителката – „My Pleasure, My Pain”. Песента е по музика и аранжимент на американския продуцент Джон Темис, работил със световни звезди като Джордж Майкъл, Роби Уилямс, Елтън Джон, Кайли Миноуг, Спайс Гърлс и много други.

Легендарният продуцент подари композицията на българската изпълнителка, след като беше възхитен от гласовите й възможности. Темис беше специален гост на първия „MAD Secret Concert”, когато ДесиСлава изпълни по невероятен начин хитове на световни изпълнители.

Видео версията на песента е режисирана от Ники Нанков, който е работил по всички клипове на звездата от последните няколко години.

С „My Pleasure, My Pain” ДесиСлава за пореден път прави сериозна заявка за кариера извън пределите на България. С предишния си хит «Never End» изпълнителката успя да превземе денс класациите в Испания. ДесиСлава се превърна и в първия български изпълнител пял на сцената на MAD Video Music Awards в Гърция. Звездата взриви гръцката публика миналата година с хита „Mercy” в дует с Костас Мартакис.

Гледайте „My Pleasure, My Pain” – ексклузивно в ефира на MAD.
Източник: erogance.eu