Продуцентът на VIP Brother 3 Нико Тупарев коментира пред Avtora.com думите на Евгени Минчев, според които той е заплашвал светския хроникьор след отказа му да участва в шоуто.

„Това са изключително смешни работи. Евгени Минчев може да твърди какво си иска. Аз не съм го заплашвал по какъвто и да било начин“, каза за Avtora.com Нико Тупарев.

„Чували ли сте за някого в България, който получава хонорар само за една среща?! Това, под което Евгени Минчев се е подписал, взимайки 5 хиляди лева от нас, е аванс за влизането му в Къщата. Там не пише, че е взел 5 хиляди лева, само за да благоволи да се срещне с продуцентите, а пише, че това е аванс за участието му в шоуто“, каза още Нико Тупарев по повод твърденията на Минчев, че 5-те хиляди лв. са просто хонорар, платен му за среща с продуцентите на VIP Brother.

По думите на Тупарев, отказът на Евгени Минчев да участва в реалитито, е станал ясен непосредствено преди началото на шоуто.

„Ние не искаме нищо друго, освен Евгени Минчев да дари тези пари за благотворителност. Така или иначе ние вече сме ги дали, не искаме да си ги върнем, но не искаме и да бъдат при него. Така, че нямаме никакви претенции към парите, целта ни е те да послужат за някоя кауза“, уточни продуцентът на VIP Brother 3.
Източник: avtora.com