Дуетите между Андреа и Кубрат Пулев, както и между Златка Райкова и Благой Иванов грабнаха челните позиции за здразнещо излъчване

Те са „влюбени“ особи с абонамент за всяко светско събитие. Изпълзяват като зомбитата от видеото към Thriller на Майкъл Джексън, но от поредния риалити формат. Или от моден конкурс, чийто престиж конкурира боксов мач пред блока, но напористи пиари му придават статута на вселенски. Третата и доста оборотна алтернатива за развъждане на хайлайф особи, които окупират вестникарските колонки в комплект с гаджетата си до втръсване, е попфолкът. Силиконови изделия посягат към поредното заспиващо във фитнеса момче и препускат с него на всяко място, осветено от прожектор.

Актуалните двойки в родния шоубизнес са известни с това, че са известни. С малки изключения, зад гърба на всеки от участниците в тях не стои хит, смазващ натурален сексапил и остър ум, а болна амбиция, която в комбинация с някой лев за пластичен хирург и престой в телевизионния прайм тайм води до страховити резултати. Ето и петте шедьовъра сред медийните балони, които си пожелаваме рано или късно да се спукат.

Андреа и Кубрат

Фолкът и спортът са така стиковани, както футболен мач с люпене на семки. Успехите на Кубрат Пулев-Кората на боксовото поприще заслужават респект, но вкусът му за жени вече е спорен. Откакто бившата Мис Туризъм Теодора Андреева проходи в дебрите на попфолка като Андреа и сключи брак по сметка с „Пайнер“, той краси страниците на жълтите издания в комплект с нея. Ако случайно не сте чели вестници през последната година, ще ги разпознаете лесно при близки срещи с третия вид – оглеждайте се за момиче, което е качило бюста си като папийонка и за роклята му никога не стига плат. Придружено е от сърдито гледащо момче, неизменно облечено с тишъртка.

Златка и Благой

Синдромът на напористата провинциалистка, която знае цената на добрия си външен вид, оплете в мрежите си самбиста Благой. Докато се чуди за кое списание все още не е свалила дрешки, Златка Райкова прекарва по-голямата част от времето си с любимия под ръка на поредното откриване на заведение. За да привлече вниманието на журналистите, не се поколебава да го подложи и на изтерзания от типа на дует в караоке, както се случи наскоро. Самата тя е класически пример за недоразумение в шоубизнеса, защото, остойностена, голотата й генерира няколко корици, една плеймейт титла и еднократно удовлетворение на тема „мъжът и ръката интимно“. Дори на българина му омръзва да чете интервюта, в които поредната блондинка обяснява как инвестира в поддръжка на формата си по пет бона месечно.

Сред най-дразнещите бг двойки попаднаха още дуетите между Азис и Боби, Зара и Христо Сираков, Виолета и Китаеца.
Източник: donbalon.eu